O nama

Naslovna \ O nama
Naši proizvodi
Ako imate potrebu za izmenjivačem toplote, a niste sigurni koji Vam model najviše odgovara, popunite formular i naš tim će Vas kontaktirati >>
O nama

Proizvodimo lemljene i rastavljive izmenjivače toplote do 20 MW, kao i dobošasto-pločaste izmenjivače kapaciteta do 100 MW.

Kompleksna organizacija poslovanja, savremena proizvodnja uz strogo definisan tehnološki proces, korišćenje najkvalitetnijih materijala, stalno usavršavanje tehnologije, detaljna kontrola i provera gotovih proizvoda doveli su do toga da postanemo lider u jugoistočnom delu Evrope u proizvodnji pločastih izmenjivača toplote.


Desetine hiljada naših uređaja je u upotrebi u Srbiji, zemljama okruženja, Evropi i Aziji.

Implementiranjem pomoćnih softverskih rešenja  iz oblasti klimatizacije, grejanja i hlađenja olakšavamo rad projektantima.

 

 

Istorijat


EURO HEAT je osnovan 1995 godine. Osnovna delatnost firme je proizvodnja pločastih izmenjivača toplote.

Stalna ulaganja u poboljšanje kvaliteta proizvoda, obuku naših radnika, profesionalnost u radu sa našim kupcima doveo je do proširanja asortimana proizvoda. Kvalitet i predanost u radu prepoznala je i Evropska banka za razvoj koja je finansirala razvoj naših proizvoda. Danas Euro Heat pored svoje osnovne delatnosti proizvodnje pločastih izmenjivača toplote proizvodi i toplotne podstanice, Individualno merne setove i merače utroška toplotne energije.  

Proizvodnja se odvija u savremenoj hali površine 1500 m2. Upošljavamo 20 radnika za čije dodatno obrazovanje se izdvajaju znatna sredstva.

Izvoz naših proizvoda raste iz godine u godinu i trenutno 45% proizvodnje ide na tržište Zapadne Evrope, Rusije, Belorusije, i u zemlje bivše Jugoslavije.

 

 

 

 

 

Dokumentacija


» Izvod iz APR-a
» Potvrda o PDV-u
» Identifikacioni podaci
» Instrukcije za plaćanje

 

 

Podelite sa prijateljima: